Swith to English language Mirësevini -
Regjistrohu si operator i huaj
Kthehu ne faqen kryesore                                                                                                                                                                                         Njoftim i Tenderit
Shpallje për Tender
 
Tipi i Kontratës Procedurat
Numri i Shpalljes
Autoriteti Kontraktues
Vlera e Përllogaritur
Data e Publikimit
 
      
 Shpallje për TenderaProkurim Elektronik?ProceduraAutoriteti KontraktuesNumri i ShpalljesVlera e PërllogariturData e PublikimitData e MbylljesContract_typesAnulluar
 Rehabilitimi i perroit Leshniqe, KavajePoE hapurBashkia KavajeREF-34481-04-20-2016375.000.000,002016-04-212016-05-13Punë
 Mirmbajtje e shtratit te Lumit ZezePoKërkesë për propozimeBashkia Kruje REF-45329-07-18-20161.664.000,002016-07-182016-08-01Punë
 Rikualifikim urban i zonës përreth “Qytezës të fëmijeve” KorçëPoE hapurBashkia KorceREF-44979-07-14-2016330.162.662,002016-07-152016-08-15Punë
 Shërbim te sigurimit dhe ruajtjesPoKërkesë për propozimeDrejtoria e Sherbimit Spitalor MatREF-27680-03-09-20163.116.667,002016-03-102016-03-26Shërbime
 Blerje kushinetaPoKërkesë për propozimeSh.A Albpetrol REF-46025-07-27-20164.200.000,002016-07-282016-08-08Mallra
 PASTRIM, GRUMBULLIM DHE TRANSPORTIM I MBETJEVE URBANE TE KOMUNES ALLKAJ PoKërkesë për propozimeKomuna AllkajREF-92979-04-16-20151.300.000,002015-04-172015-04-28Shërbime
 "Mbrojtje nga lumi Fani i Vogel në fshatin Mashterkore”, Bashkia Mirditë’’ PoE hapurBashkia MirditeREF-46087-07-27-201627.459.008,002016-07-282016-08-19Punë
 Blerje biletash udhëtimi për transport ajrorPoE hapurMinistria e MbrojtjesREF-31140-03-30-201673.831.493,002016-03-312016-04-25Mallra
 Shërbim i supervizimit për Ndërtimi i maternitetit te ri dhe shtese dy kate për shërbimin e kirurgjisë dhe të patologjisë në Spitalin Sarandë PoKërkesë për propozimeSpitali SarandeREF-23366-02-10-20163.533.194,002016-02-102016-02-22Shërbime
 Riparim BOMAG BC572RB-2PoKërkesë për propozimeDrejtoria e Pergjithshme Nr.1 e Qytetit Tirane REF-47213-08-10-20167.199.166,672016-08-112016-08-22Shërbime
 Blerje çertifikata fitosanitare për eksportPoKërkesë për propozimeMinistria e Bujqesise,Zhvillimit Rural dhe Administrimit te UjeraveREF-46479-08-02-2016833.333,002016-08-032016-08-12Mallra
 Studim projektim per objektet e mbrojtjes ,ujitjes e kullimit per vitin 2017.Bordi Rajonal i Kullimit Fier”PoKonsulencëBordi i Kullimit FierREF-46687-08-04-20163.333.333,002016-08-19 Shërbime
 Hartimi i ProjekteshPoKonsulencëNjesia Periferike HEC Vau DejesREF-47917-08-20-20161.510.380,002016-08-23 Shërbime
 Projekt Zbatimi per Efiçencen e Energjise i Nderteses Ekzistuese 4-Kt, ne BashkepronesiPoE hapurBashkia KrumeREF-29102-03-18-201614.816.032,002016-03-182016-04-11Punë
 Rikonstruksion i rrugeve te brendeshme PoE hapurBashkia SeleniceREF-45614-07-20-201614.028.615,002016-07-212016-08-13Mallra
 Sherbimi Mbikqyrje - Supervizion i objekteve:”Rikonstruksioni shkolles 9- vjeçare Andrea Mbrice ,Poshnje, Ura Vajgurore” dhe “Ndërtimi i kompleksit sportiv të lagjes 18 Tetori, Ura VajgurorePoKërkesë për propozimeBashkia Ura VajguroreREF-45802-07-25-20161.491.800,002016-07-252016-08-05Shërbime
 Materiale per Lyerjet e ShkollavePoKërkesë për propozimeBashkia DevollREF-45742-07-22-20161.250.000,002016-07-222016-08-04Mallra
 Studim projektim i Objektit "rehabilitim i rrjetit te ujsjellesit,Ujrave te Zeza,Ujrave te bardha dhe perpunimit te trajtimit te ujrave te zeza,qyteti Corovode,Bashkia Skrapar"PoKonsulencëBashkia CorovodeREF-36876-05-06-20164.166.667,002016-05-06 Shërbime
 BLERJE FADROME PER NEVOJAT E KOMUNESPoKërkesë për propozimeKomuna Zall HerrREF-68314-03-25-20131.500.000,002013-03-252013-04-06Mallra
 Lyerje te objekteve arsimore te Bashkise DiberPoKërkesë për propozimeBashkia PeshkopiREF-45914-07-26-20162.935.380,002016-07-262016-08-05Punë
 Sherbim me Roje Private ne SU" Shefqet Ndroqi"PoE hapurSpitali i semundjeve te mushkerive Shefqet Ndroqi TiraneREF-24348-02-17-201610.092.294,932016-02-182016-05-05Shërbime
 Fuqizimin e Nënstacionit 110/35/20/10 kV GjirokastërPoE hapurOperatori i Shperndarjes se Energjise ElektrikeREF-32096-04-05-2016223.138.996,002016-04-062016-05-04Punë
 Blerje mobilje për zyrat e bashkisë Tropojë (e pjesshme)PoKërkesë për propozimeBashkia TropojeREF-48005-08-23-20162.000.000,002016-08-232016-09-05Mallra
 Rikonstruksionin e ambjenteve te sherbimit te urgjences dhe sistemit te ngrohjes per katin perdhe spitali Librazhd PoE hapurDrejtoria e Sherbimit Spitalor LibrazhdREF-47574-08-15-201612.091.667,002016-08-152016-09-13Punë
 Blerje materiale elektrike hidrosanitare dhe materiale te tjera ndertimi per Universitetin Aleksander Moisiu Durres”PoKërkesë për propozimeUniversiteti Aleksander Moisiu DurresREF-18302-12-05-20152.916.666,002015-12-052015-12-15Mallra
Klikoni dy here (double-click) për shkarkimin e njoftimit të kontratës