Archived Procedures


Reset

Call For Tender: Pajisje Mjekesore ( Karroca invalidesh)
 • Contracting Authority: Bashkia Devoll
 • |
 • Open Date: 17-06-2021 Time : 08:30
 • |
 • Close Date: 28-06-2021 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-98241-06-16-2021
 • |
 • Limit Fund: 1,008,333.00 Lekë
Call For Tender: Materiale Hidraulike+elektrike
 • Contracting Authority: Institucioni i Ekzekutimit Te Vendimeve Penale Burrel
 • |
 • Open Date: 13-07-2021 Time : 00:00
 • |
 • Close Date: 14-07-2021 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-00775-07-12-2021
 • |
 • Limit Fund: 52,750.00 Lekë
Call For Tender: Mbikqyrje punime per objektin "Rikonstruksion gjimnazit "Isa Boletini",
 • Contracting Authority: Bashkia Kamez
 • |
 • Open Date: 21-06-2021 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 01-07-2021 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-98499-06-18-2021
 • |
 • Limit Fund: 2,212,677.33 Lekë
Call For Tender: Blerje pajisje ndihmese per Drejtorine e Drejtuesve te Mjeteve
 • Contracting Authority: Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimeve te Transportit Rrugor Tirane
 • |
 • Open Date: 24-05-2021 Time : 09:00
 • |
 • Close Date: 14-06-2021 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-96112-05-21-2021
 • |
 • Limit Fund: 26,220,461.00 Lekë
Call For Tender: “Blerje, furnizim, vendosje gjeneratori silent me panel 220 KVA (176KW)”tek Salla e Seancës Plenare”
 • Contracting Authority: Kuvendi
 • |
 • Open Date: 06-05-2021 Time : 12:00
 • |
 • Close Date: 31-05-2021 Time : 12:00
 • |
 • Tender Number: REF-94633-05-05-2021
 • |
 • Limit Fund: 3,326,666.00 Lekë
Call For Tender: Blerje Pjese(bokulla,kemisha etj) per elektropompat nr. 4; 5 dhe 6 te hidrovorit ne Porto-Romano. Prodhimi dhe vendosja e detaleve(bokulla,kemisha etj).
 • Contracting Authority: Nderrmarrja Rruga Durres
 • |
 • Open Date: 22-06-2021 Time : 09:00
 • |
 • Close Date: 05-07-2021 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-98570-06-21-2021
 • |
 • Limit Fund: 2,960,000.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete e transportit ajror
 • Contracting Authority: Reparti Ushtarak Nr.5001 Komanda e Doktrines dhe Stervitjes Tirane
 • |
 • Open Date: 28-07-2021 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 28-07-2021 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-01799-07-28-2021
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete e transportit ajror
 • Contracting Authority: Reparti Ushtarak Nr.5001 Komanda e Doktrines dhe Stervitjes Tirane
 • |
 • Open Date: 28-07-2021 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 28-07-2021 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-01799-07-28-2021
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete e transportit ajror
 • Contracting Authority: Reparti Ushtarak Nr.5001 Komanda e Doktrines dhe Stervitjes Tirane
 • |
 • Open Date: 28-07-2021 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 28-07-2021 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-01799-07-28-2021
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete e transportit ajror
 • Contracting Authority: Reparti Ushtarak Nr.5001 Komanda e Doktrines dhe Stervitjes Tirane
 • |
 • Open Date: 28-07-2021 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 28-07-2021 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-01799-07-28-2021
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë

Page 1 from 5604


© Public Procurement Agency 2021 - All rights reserved