Small Value Procurements


Reset

Call For Tender: “Largim mbeturinash urbane, 6 konteniere ( 1kont/800 kg)” në S. U. "Shefqet Ndroqi", Tiranë.".
 • Contracting Authority: Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Tirane
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 11:30
 • |
 • Tender Number: REF-41781-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 790,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Blerje letër fotokopje A4“ në S. U. “Shefqet Ndroqi”
 • Contracting Authority: Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Tirane
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-41780-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 250,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Blerje Materiale Kancelarie“ në S. U. “Shefqet Ndroqi”
 • Contracting Authority: Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Tirane
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:30
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 11:30
 • |
 • Tender Number: REF-41778-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 790,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: "Blerje toner per printer dhe fotokopje.”.
 • Contracting Authority: Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Tirane
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-41777-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 583,300.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Blerje letër fotokopje A4“ në S. U. “Shefqet Ndroqi.”.
 • Contracting Authority: Spitali Universitar Shefqet Ndroqi Tirane
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-41776-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 250,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: Yes
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Marrje salle me qera dhe ofrim shërbimi katering për pushim kafe dhe dreke në dt.1-2 shkurt 2018 në qytetin e Tiranës.
 • Contracting Authority: Shkolla e Magjistratures
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-41766-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 186,695.33 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje materiale pastrimi,dezefektimi etj
 • Contracting Authority: Bashkia Tepelene
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-41762-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 400,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje dokumentacion
 • Contracting Authority: Bashkia Tepelene
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-41751-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 150,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerja e pikturës së printuar me ngjyra “Gjergj Kastrioti Skenderbeu në kalë”, me autor Spiro Xegën
 • Contracting Authority: Gjykata Kushtetuese
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-41748-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 30,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje pasije ,mirembajtje,ruajtje ,pika e transmetimit televiziv per vititn 2018
 • Contracting Authority: Bashkia Tepelene
 • |
 • Open Date: 24-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-01-2018 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-41749-01-23-2018
 • |
 • Limit Fund: 400,000.00 Lekë
 • |
 • Has Lots: No
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No

Page 1 from 303


© Public Procurement Agency 2018 - All rights reserved