Winner Notice


Reset

Call For Tender: Sherbime mirmbajtje ne QSH Puke
 • Contracting Authority: Qendra Shendetesore Puke
 • |
 • Winner: HYSENI TAILORING
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 15:00
 • |
 • Tender Number: REF-33805-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 166,666.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Sherbime mirmbajtje ne QSH Puke
 • Contracting Authority: Qendra Shendetesore Puke
 • |
 • Winner: Elarti Shop
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 15:00
 • |
 • Tender Number: REF-33805-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 166,666.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Sherbime mirmbajtje ne QSH Puke
 • Contracting Authority: Qendra Shendetesore Puke
 • |
 • Winner: Elarti Shop
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 15:00
 • |
 • Tender Number: REF-33805-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 166,666.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje paisje mobilje Spitalore ,karrike,dollap,komedina, vitin 2017.
 • Contracting Authority: Drejtoria e Sherbimit Spitalor Skrapar
 • |
 • Winner: M. B. KURTI
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-33756-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 390,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje Lavatrice Spitalore 50 kg, Spitali Skrapar per , vitin 2017
 • Contracting Authority: Drejtoria e Sherbimit Spitalor Skrapar
 • |
 • Winner: Tech Invest
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-33751-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 125,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje paisje zyre ,kompjutera,printer foto skaner fax per , vitin 2017
 • Contracting Authority: Drejtoria e Sherbimit Spitalor Skrapar
 • |
 • Winner: FASTECH
 • |
 • Open Date: 14-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 15-11-2017 Time : 11:30
 • |
 • Tender Number: REF-33746-11-13-2017
 • |
 • Limit Fund: 220,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Hedhje Formulare vizite
 • Contracting Authority: Qendra Shendetesore Nr.1 Shkoder
 • |
 • Winner: Denis Hoxha
 • |
 • Open Date: 17-11-2017 Time : 10:00
 • |
 • Close Date: 18-11-2017 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-34433-11-16-2017
 • |
 • Limit Fund: 40,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Blerje biletë avioni për nevoja të TKOBAP-së me itinerar Tiranë -TelAviv- Tiranë
 • Contracting Authority: Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
 • |
 • Winner: ITRAVEL-ALBANIA EXPRESS
 • |
 • Open Date: 17-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 18-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-34473-11-16-2017
 • |
 • Limit Fund: 68,310.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje materiale, për realizimin e rekuizitës të baletit Exil Deja-Vu sipas kërkesës së Drejtorit të Drejtorisë së Produksionit Skenik.
 • Contracting Authority: Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
 • |
 • Winner: AIC COMPANY
 • |
 • Open Date: 17-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 18-11-2017 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-34485-11-16-2017
 • |
 • Limit Fund: 36,750.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Vendosje, Sherbime dhe blerje Pjese Kembimi per Zjarrefikesen dhe Automjetet e transportit"
 • Contracting Authority: Bashkia Has
 • |
 • Winner: SI & CO COMPANY
 • |
 • Open Date: 17-11-2017 Time : 12:00
 • |
 • Close Date: 18-11-2017 Time : 08:30
 • |
 • Tender Number: REF-34512-11-16-2017
 • |
 • Limit Fund: 800,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No

Page 1 from 1615


© Public Procurement Agency 2017 - All rights reserved