Njoftimi i kontratës së shpallur


Pastro

Objekti i tenderit: “Blerje bileta udhëtimi (klasi ekonomik) me itinerar Frankfurt-Tiranë për 1 (një) person”.
 • Autoriteti Kontraktues: Ministria e Mbrojtjes
 • |
 • Data e hapjes: 29-09-2023 Ora : 08:40
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 11:40
 • |
 • Numri i referencës: REF-81728-09-29-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bilete e transportit ajror
 • Autoriteti Kontraktues: Reparti Ushtarak Nr.5001 Komanda e Doktrines dhe Stervitjes Tirane
 • |
 • Data e hapjes: 29-09-2023 Ora : 08:30
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 11:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81726-09-29-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bileta avioni Tirane Bari Tirane
 • Autoriteti Kontraktues: Autoriteti Portual Durres
 • |
 • Data e hapjes: 29-09-2023 Ora : 08:30
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 11:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81725-09-29-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bileta transporti
 • Autoriteti Kontraktues: Departamenti i Administrates Publike
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 17:00
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 08:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81713-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje Bilete Udhetimi Ajror
 • Autoriteti Kontraktues: Reparti Ushtarak Nr. 6604
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 16:30
 • |
 • Data e mbylljes: 28-09-2023 Ora : 19:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81712-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bilete udhetimi ajror rumani
 • Autoriteti Kontraktues: Reparti Ushtarak Nr.6002 Agjencia e Inteligjences dhe Sigurise se Mbrojtjes
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 16:00
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 08:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-81710-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bilete avioni
 • Autoriteti Kontraktues: Drejtoria e Pergjithshme e Akreditimit
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 16:00
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 08:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81709-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Biletë vajtje - ardhje, Tirane – Viene – Tirane ne kuader te projektit bilateral Shqiperi – Austri “A comparison of the Mesozoic geodynamic history of the Eastern Alps (Austria) and the Albanides (Albania)
 • Autoriteti Kontraktues: Universiteti Politeknik Tirane
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 16:00
 • |
 • Data e mbylljes: 29-09-2023 Ora : 09:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-81711-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bileta avioni me itenerar Tiranë – Bruksel - Tiranë
 • Autoriteti Kontraktues: Universiteti Bujqesor Tirane
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 14:30
 • |
 • Data e mbylljes: 28-09-2023 Ora : 17:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-81670-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje biletë avioni me itinerar Tiranë- Napoli-Tiranë
 • Autoriteti Kontraktues: Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
 • |
 • Data e hapjes: 28-09-2023 Ora : 14:00
 • |
 • Data e mbylljes: 28-09-2023 Ora : 17:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-81653-09-28-2023
 • |
 • Me lote: Jo
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo

Faqe 1 nga 820


© Agjencia e Prokurimit Publik 2023 - Të gjithë të drejtat e rezervuara. Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: InfoSoft Systems sh.p.k & ikubINFO sh.p.k